Четверо Героїв зі Львівщини загинули на війні. Сьогодні з ними прощаються

9009 0
Троє захисників загинули на Запорізькому напрямку, один – на Донецькому.
УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

УМОВНЕ ФОТО З ПРОЩАННЯ З ВІЙСЬКОВИМ У ЛЬВОВІ / ТВОЄ МІСТО

Ігор Леськів, Олег Лютий, Михайло Кічула та Назарій Зеленевич – захисники зі Львівщини, які віддали свої життя у російсько-українській війні. Сьогодні Львівщина з ними прощається. 

Ким вони були 

Ігор Леськів

Житель села Сугрів Ходорівської громади. Захищав Україну від липня 2022 року. Був гранатометником 2 механізованого відділення 3 механізованого взводу 6 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини А 4722. 6 серпня 2023 року загинув під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

Олег Лютий

Житель села Руда Сілецька Кам’янка-Бузької громади. Військовослужбовець 2 батальйону оперативного призначення військової частини 3028 Західного ОТО Національної гвардії України. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області 6 серпня цього року. У воїна залишились батьки і сестра.

Михайло Кічула

Житель села Сокіл Кам’янка-Бузької громади. Військовослужбовець 2 батальйону оперативного призначення військової частини 3028 Західного ОТО Національної гвардії України. Загинув під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Пологівського району Запорізької області 6 серпня цього року. У воїна залишились батьки, 3 братів і сестра.

Назарій Зеленевич

Житель села Риків, Козівської громади. З перших днів повномасштабного вторгнення Назар Зеленевич добровольцем пішов на фронт. Був командиром взводу 2 сотні «Білі демони» батальйону «Карпатська Січ» ім. Олега Куцина. Загинув 8 липня 2023 на Лиманському напрямку Донецької області.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!