Четверо львівських лікарів отримали нагороди від Глави ПЦУ

8530 0
Протягом семи років вони безкоштовно оперують дітей із важкими патологіями.
Фото: Віталій Даньчак

Фото: Віталій Даньчак

Троє львівських хірургів та офтальмологиня отримали нагороди від імені Глави ПЦУ Митрополита Епіфанія у суботу, 14 вересня. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомляє секретар митрополії ПЦУ Віталій Даньчак.

Нагородження відбулося у Свято-Михайлівському Золотоверхому чоловічому монастирі.

Читайте також: Чорнобильська лікарня отримала хірургічне обладнання для дітей. Фото

Протягом 7 років хірурги Василь Савчин (завідувач центру термічної травми та пластичної хірургії 8 МКЛ), Василь Олашик (пластичний хірург), Андрій Різник (пластичний хірург) та офтальмологиня Адріана Патер (лікарка львівського «Охматдиту», головна позаштатна спеціалістка ЛОДА з дитячої офтальмології) провели 220 операцій та близько 700 консультацій дітям із важкими вадами із малозабезпечених українських сімей.

Керує такими місіями німецький пластичний хірург Клаус Екснер та його дружина Б’янка Байкан, а допомагає лікарям перекладачка Лілія Дубик. Німецькі благодійники та перекладачка також отримали нагороди.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!