Член виконкому розбудує офісний центр з терасою у центрі Львова. Візуалізація

5094 0
Тут облаштують терасу на 100 квадратних метрів і підземку.
Фото: Шеремета Архітект Груп

Фото: Шеремета Архітект Груп

У Львові на вулиці Наливайка,5 корпорація «Арт-Груп» та ТзОВ «Рута-Сервіс» перепланують будинок. Тут проведуть надбудову адміністративно-офісного центру. Відповідні містобудівні умови та обмеження для проєктування об’єкта будівництва на реконструкцію нежитлових приміщень виконком Львова погодив 2 липня.

Функціональне призначення земельної ділянки, яка відводиться під реконструкцію з надбудовою, – територія змішаної забудови (житлова, громадська) відповідно до генерального плану забудови міста.

Висота будинку не має перевищувати 15 метрів, а площа забудови має залишатися незмінною.

Реконструкцію проводитимуть у межах історичного ареалу міста. 

В існуючому двоповерховому будинку добудують поверх, зокрема збільшать площу літніх приміщень до 100 квадратних метрів. Зверху облаштують терасу, також планують підземний поверх, очевидно, під паркінг.

За даними аналітичної платформи, корпорація «Арт-Груп» реєстрована у 1997 році. Її керівниками є Артем Хмиз, який є членом виконавчого комітету ЛМР, та Олександр Газдайка. Єдиним власником є Артем Хмиз, який колись був депутатом ЛМР від партії «Пора», він також є секретарем наглядової ради «Інституту міста». Артем Хмиз балотувався до міської ради від партії «Варта» у 2020 році.

ТзОВ «Рута-Сервіс» зареєстроване також у 1997 році. Його власником є Василь Михалевич. Раніше фірма належала бізнесмену Русланові Печенку, який є братом Ореста Печенка – який також був депутатом ЛМР, працював у виконкомі і містобудівній раді.

Христина Гоголь

Візуалізація: Sheremeta Architect Group



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!