Чому 100 автобусів у Львові сьогодні не виїхали вчасно на маршрути

8218 0
Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир, сьогодні, 14-го листопада, приблизно 100 автобусів не виїхали на свої маршрути вчасно.
фото: facebook.com/groups/govarta1

фото: facebook.com/groups/govarta1

Водії автобусів не змогли вчасно доїхати на роботу з районів. Таку причину назвали в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, – повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv.

За словами Віктора Щира, перевізникам, які не забезпечили роботу автобусних маршрутів у звичному режимі, будуть скеровані відповідні листи-претензії. «Управління напише скарги на перевізників. Більше ніякого впливу на них ми не маємо», – зазначив він.

Як інформує прес-служба Львівської міської ради, сьогодні на 4-х міських маршрутах не виїхало жодного автобуса. Йдеться про маршрути №54, №19, №36 та №22. Їх обслуговують АТП-14630 та «Фіакр». Ці перевізники пояснюють таку ситуацію нерозчищеними дорогами, що унеможливило випуск автобусів на маршрути.

Читайте також: Які дороги у Львові розчистили найгірше. Перелік від поліції

Окрім того, сьогодні проблемними залишаються ще приблизно 9 автобусних маршрутів.

«Так, на 44-му маршруті курсує тільки 1 автобус. На маршрут №13 з 16 автобусів виїхало 4, на маршрут №17 – з 13 виїхало 9. Лише 5 автобусів з 12 виїхало на маршрут №18, на маршрут №24 – виїхало 5 з 12. На 30-й маршрут виїхало 2 автобуси з 10, на 39-й – виїхало 3 з 10, на 41-й – виїхало 7 з 19, на 43-й – виїхало 12 автобусів з 16», – розповів Віктор Щир.

За інформацією «гарячої лінії» місті, вранці на вулицях міста працювало 99 одиниць снігоприбиральної техніки. За інформацією синоптиків, від суботи в місті випало 107% від місячної норми опадів.

Читайте також: На яких вулицях Львова зараз прибирають сніг. Онлайн-карта

Нагадаємо, 14 листопада, львів’яни по кілька годин стоять в очікуванні маршруток через те, що з 08:00 12 листопада до 20:00 13 листопада у Львові випало 100% місячної норми опадів. Загалом по місту не курсують понад 15 міських автобусів. Найбільше проблем із добиранням до місця призначення мають мешканці спальних районів.

Підготував Юрій Чміль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!