Чому у центрі Львова частина бруківки стала блакитною

18045 1
Фарбою позначатимуть місця для паркування людей з інвалідністю.

На паркувальних майданчиках Львова почали з’являтися ділянки, повністю зафарбовані блактиним кольором. В. о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика у коментарі Tvoemisto.tv розповів, що так у Львові позначають місця для паркування людей з інвалідністю.

«Є визначені місця для осіб з інвалідністю. Це робиться, тому що водії ігноруютьці місця та паркуються там. Вирішили взяти досвід інших країн та позначати такі місця синьою розміткою. Це візуально сприймається водієм краще, ніж простий знак чи біла розмітка. На цій розмітці також білим кольором будуть нанесені інвалідні візочки», – сказав він.

Читайте також: В Україні зросли штрафи за неправильне паркування. Деталі

За його словами, першим повністю замальовувати блакитним місця для людей з інвалідністю почав «Львівавтодор». Також прохання позначати таким чином паркомісця розіслали іншим підприємствам, що утримують парковки у Львові. Роботи планують закінчити до кінця місяця за сприятливої погоди.

Микита Гладченко


Читайте також:
2 Серпня, 2018 19:21
Yurkoburko А виглядає як рагулізм. Штрафуйте порушників, зробіть громадський транспорт безкоштовним і все налагодиться.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!