Чому не курсує 45 автобус у Львові та які маршрути планують відновити

5734 0
Місто планує у жовтні оголосити конкурс на визначення перевізників для 12 міських маршрутів.
Фото: wp.com

Фото: wp.com

У Львові намагалися відновити курсування автобусного маршруту №45, однак станом на зараз є велика нестача у кількості водіїв. Місто планує у жовтні оголосити конкурс на визначення перевізників для 12 міських маршрутів. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

«Ми маємо гостру нестачу водіїв. Зараз на АТП №1, який власне і обслуговує №45 маршрут, бракує 135 водіїв. Ми намагаємось максимально набирати водіїв, і для того щоб забезпечити маршрути перевізниками і вивільнити певні автобуси, періодично оголошуємо конкурс. До прикладу, у першій половині жовтня оголосимо конкурс на 12 маршрутів, аби забезпечити їхнє відновлення і функціонування», – сказав він

Зокрема, йдеться про відновлення тих маршрутів, які є в міській мережі і на сьогоднішній день не функціонують. До прикладу, №57 та №12. Окрім того, переглянуть функціонування автобусних маршрутів №39, №41, №17

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток і брак водіїв. Інтерв'ю з керівником управління транспорту

«Будемо шукати на конкурсних умовах перевізників з усієї України, які готові зайти на територію Львівської громади і надати мешканцям послуги з перевезення», – додав він.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv опублікувало розмову з директором департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олегом Забарило. У ньому йдеться про проблеми з заторами, громадський транспорт, здорожчання вартості квитка та безготівкову оплату.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!