Як розвантажити вул. Коперника у Львові: поліція закликає до відповідальності

1979 0
У Львові у зв’язку з ремонтними роботами частина вулиць закрита для руху транспорту. Відтак, на багатьох дорогах, в тому числі й у центрі міста, складно проїхати. Також рух ускладнено через припарковані автомобілі, зокрема така ситуація склалась на вулиці Коперника. Tvoemisto.tv поцікавилось у патрульної служби Львова, чи можливо розчистити вулицю від припаркованих авто, які повністю перекрили одну із смуг.

Як зазначив старший інспектор відділу прес-служби патрульної поліції м. Львова Вадим Ртіщев, проблема із припаркованими авто справді існує, однак патрульній поліції Львова не вистачає екіпажів, щоб вирішити цю ситуацію.

«На один район  припадає від трьох до п’яти екіпажів, - зазнасив Вадим Ртіщев. – Але наразі їх не вистачає. Протягом дня патрульні виїздять на виклики і просто не можуть боротися з припаркованими автівками. І тут уже питання до самих водіїв та їх відповідальності. Всі ж розуміють прекрасно, що можна на сусідніх вулицях залишити автівку, але не роблять цього».

За його словами, для того, аби врегулювати ситуацію з припаркованими автомобілями іноді доводиться залучати екіпажі з інших районів. Але і цих сил не вистачає. Вадим Ртіщев додав, що у місті проблема паркування масова. До патрульної поліції з цього приводу надходить чимало скарг від громадян щодня

Також Вадим Ртіщев зауважив, що найбільш проблематичними  для проїзду транспорту є центр міста та Шевченківський район. 

Читайте також: 7 ВУЛИЦЬ ТА ПЕРЕХРЕСТЬ, ЯКІ У ЛЬВОВІ ЗАКРИТІ НА РЕМОНТ

Підготувала Ганна Беловольченко

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!