Чому загородили пам’ятник Шевченку у Львові?

5312 0
Начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Микола Захарків розповів Tvoemisto.tv, чому нині пам’ятник Тарасові Шевченку загороджений і як довго це триватиме.
фото: facebook (Rostyslav Vasiuta)

фото: facebook (Rostyslav Vasiuta)

За словами Миколи Захарківа, територію поблизу пам’ятника Шевченку загородили через підготовку до капітального ремонту постаменту та прилеглої території.

Зараз тут виконують демонтажні роботи, потім проведуть дослідження основи та розпочнуть ремонт, який триватиме близько 2 - 2,5 місяців. За цей час планують замінити старі та пошкоджені плити на нові. Нині місто виділило кошти лише на капітальний ремонт пам’ятника й території поблизу. Якщо знайдеться додаткове фінансування, то приведуть до ладу і площу довкола постаменту.

«Загородженим буде лише постамент. Роботи проводитимуться акуратно та мінімально шкодитимуть зовнішньому вигляду центральної частини міста», – розповів Микола Захарків.

Підготувала Юлія Сабадишина

Фото: facebook (Rostyslav Vasiuta)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!