Чорна п’ятниця у Львові. Підбірка магазинів та знижок

5228 0
Більшість магазинів оголосили масштабні знижки. Придбати обрані товари можна в торгових точках, а також на сайтах брендів.
фото: pmg.ua

фото: pmg.ua

Цьогоріч всесвітній день розпродажу, з якого починається традиційний різдвяний сезон знижок, більш відомий як «чорна» п’ятниця, припадає на 26 листопада. У цей день більшість магазинів оголошують масштабні знижки. Подекуди акції починають діяти вже з понеділка перед цим, а також кілька днів опісля.

Придбати товари за нижчою ціною можна і онлайн, де часто надають безкоштовну доставку. Tvoemisto.tv пропонує огляд знижок у найбільших торгових центрах Львова, а також популярних магазинах з побутовими товарами і технікою, де можна шукати знижки вже сьогодні.

ТРЦ Forum Lviv

У ТРЦ Forum Lviv, що на вул. Під Дубом, 76, пропонують знижки до -90%. «Чорна» п’ятниця тут триватиме протягом тижня – із 22 по 28 листопада. Так, у магазинах цього ТРЦ можна придбати:

  • одяг (Zara, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Sinsay, Levi`s, Crop, House, «Goldi льонокомбінат», LC Waikiki, Mango, Colin`s тощо);
  • взуття (Estro, CCC, Intertop, ecco, Skechers);
  • товари для дому (English home)
  • цифрову та побутову техніку (Xiomi, Фокстрот, Comfy, Moyo, Samsung, lifecell)
  • косметику і парфумерію (Brocard, «Космо»)
  • ювелірні прикраси («Золотий вік», «Секунда», «Дека», Tous, Dominant, Vivat Accessories);
  • речі для спорту («Марафон», «Мегаспорт», Arena, New Balance, Puma та ін.).

 

ТРЦ Forum Lviv працюватиме 26 листопада до опівночі. Більше інформації про знижки у кожному магазині можна знати на сайті торгового центру.

ТРЦ King Cross Leopolis

Торгово-розважальний центр King Cross Leopolis, що на Стрийській, 30, пропонує відвідувачам придбати речі від сотні брендів зі знижкою до -70%. Зокрема, -7-10% знижки будуть доступні в магазині ювелірних прикрас «Золота країна», а від 50 до 70% – ювелірній фабриці «Столична».

На все кухонне приладдя європейського виробника FISSMAN знижка 30%. Акція до 50% + додатково 20% на все діятиме в магазинах «O`STIN» та «O`STIN ДИСКОНТ» від завтра і до кінця тижня. 22-28 листопада буде додаткова знижка 25% на все для покупців магазину COLIN'S, а якщо поєднувати її зі знижками на міжсезонному розпродажі, то вигода збільшуватиметься. Ще в п’ятницю у магазині InShoes розпочали «чорний» розпродаж осені на одяг, взуття, сумки та аксесуари, а у мережі Welfare теж знижки до -50% на все взуття. 

Із усіма доступними пропозиціями можна ознайомитися на Фейсбук-сторінці ТРЦ або на сайтах улюблених брендів.

ТРЦ Victoria Gardens

Victoria Gardens, що на Кульпарківській, 226а, працюватиме в чорну п’ятницю до 23:59. У торгово-розважальному центрі можна знайти товари зі знижкою до 80%, зокрема, на одяг від брендів Reserved, Crop, House, Remix, Guess, Wrangel, «Goldi льонокомбінат», LC Waikiki, тощо; парфумерію та косметику від Aromatequ», Eva, Watsons, «Бомонд», Brocard, взуття від Estro, Baldinini, Giardini; товари для дому від Bao Home Textil», English Home та Jysk. Також у ТРЦ є магазини з дитячими, спортивними та ювелірними товарами. Повний перелік знижок у кожному з магазинів можна переглянути на сайті ТРЦ.

Також 22-26 листопада покупцям пропонують зібрати чеки з магазинів ТРК Victoria Gardens на суму від 500 грн (крім супермаркету «Сільпо») та 26 листопада з 10:00 по 20:00 реєструвати чеки на промостійці у центральному атріумі – у такий спосіб взяти участь в розіграші iPhone13 від Appleroom. Дізнатися детальніше про знижки та умови акції можна за посиланням.

СТРЦ «Спартак»

Спортивно-торгово-розважальний центр «Спартак» розташований за адресою вул. Гетьмана Мазепи, 1б і вже від сьогодні пропонує знижки 40, 60, а подекуди і 90%. Серед магазинів із одягом тут представлені бренди «SinSay», «Arber», «Actors», «Famo», «Інтертоп», «Антошка». Придбати косметику зі знижкою можна буде у магазинах «Eva», «Brocard», «Yves Rocher». Ювелірні прикраси є у «Золотому Віці», а техніка – у «Comfy», «Ябко», «Vodafone», «Apple Room». Детальніше про акційні пропозиції, як вже почали діяти у магазинах СТРЦ, – читайте тут.

Інтернет-магазини

Окрім цього, необхідні речі зручно замовляти он-лайн, особливо в час пандемії та карантинних обмежень. Часто такі магазини мають безкоштовну доставку у чорну п’ятницю, а також знижки до -80%. Зокрема, якщо шукаєте одяг чи взуття, то купувати у мас-маркетах можна на сайтах. Серед популярних – ZaraH&MZalandoASOS (тут акція діє на відзначені речі на сайті, до -60%). У Lamoda, де можна придбати ще й товари для дому, пропонують теж вже пропонують знижки.

Цифрова та побутова техніка онлайн 

Інтернет-гіпермаркет Rozetka уже запропонував знижки на обрані товари до -60%. Тут можна купити зі знижкою смарт-годинники, телевізори, ноутбуки, мобільні телефони, фени, пилососи, а також взуття, одяг, напої, побутову хімію тощо.

У «Фокстроті» сьогодні, 22 листопада, теж розпочали полювання на знижки. До 29 листопада тут можна будуть акції на обрані товари до -70%, в «Comfy» і  «Ельдорадо» –50% та 70%. 17-29 листопада буде розпродаж у магазині електроніки Allo. Сейл до -77% обіцяють і у магазині Citrus.

Товари для дому

У магазинах Jysk у чорну п’ятницю буде до -70% на товари для ванної, спальні, для офісу та кухні. Окрім того, серед акційних пропозицій – матраци, обідні стільці, ковдри, подушки, декор до Нового року та Різдва. 

Jysk у Львові можна знайти за кількома адресами: вул. Богдана Хмельницького, 214, ТЦ «Вам», просп. Чорновола, 16 ТРЦ New Point, вул. Кульпарківська, 226а ТРЦ Victoria Gardens, вул. Сахарова, 45, ТРЦ «King Cross Leopolis» на вул. Стрийській. Також пропозиції зі знижками можна придбати онлайн на сайті.

Товари для дому продають й у національній мережі торговельних центрів «Епіцентр». Тут протягом 22-28 листопада обіцяють знижки до -90%. Товари зі знижкою для тут уже продають, тож чекати чорної п’ятниці не доведеться.

Щодо розпродажу на «чорну» п’ятницю в інших магазинах дізнавайтеся на сайтах брендів та безпосередньо у торгових точках.

Підготувала Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!