Чотири школи Львова стали ліцеями. Перелік

6368 3
Відповідне рішення прийняли на сесії Львівської міської ради.

У Львові перейменували чотири школи. Відповідну ухвалу депутати прийняли сьогодні, 6 червня, під час пленарного засідання Львівської міської ради.

Читайте також: «Треба вірити до останнього здоху». Що написали абітурієнти у творах ЗНО

Відповідно до ухвали, назви змінили чотири школи у Львові, зокрема: середня загальноосвітня школа I-III ступенів №6 стала ліцеєм №6 Львівської міської ради, середня загальноосвітня школа №10 імені Святої Марії Магдалени – ліцеєм №10 імені Святої Марії Магдалени, середня загальноосвітня школа I-III ступенів №17 – ліцеєм № 17 і загальноосвітня школа I-III ступенів №24 імені Конопницької, відповідно, стала ліцеєм №24 імені Конопницької.

Додамо, що після того, як у новій редакції запрацював Закон України «Про освіту», здобути середню освіту можна у трьох типах закладів: початковій школі, гімназії, ліцеї, а також у закладах спеціалізованої освіти (науковий ліцей-інтернат).

Ольга Коваль



Читайте також:
7 Червня, 2019 08:57
666 ... от і наслідки нероз'яснення з'явились ... це ж відомий спосіб "пустити брехню по селі" -- "..я сам не чув -не бачив . та знайомі розказували.." ... а "наші люди" в цьому "ділі" -- найперші не те що в Європі ,а в цілому світі ... Слава Україні ! ...
6 Червня, 2019 20:22
Назвали "ліцей", щоб більше грошей здирати з батьків. А кваліфікація вчителів та сама, ну може трошки з поглибленим вивченням з якогось предмету. Переконались знайомі.
6 Червня, 2019 16:14
666 ... якось дивно автор розмістив оті "заклади" , в яких українські діти здобуватимуть освіту ... а саме -- ліцей стоїть вище за гімназію ... а гімназійна освіта трохи вища за початкову школу ... яка мета отаких от "публікацій" ? ... замість роз'яснення , яку освіту діти отримають в кожному із отих "закладів" пропукали-проголосили якесь "оголошення" ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!