Чотирилапі вихованці ЛКП «Лев» шукають господарів. Фото

3455 0
Львів’ян закликають прилаштувати песиків та котів, які перебувають у ЛКП «Лев».
Фото: Marta Syrko

Фото: Marta Syrko

У ЛКП «Лев» просять львів’ян прилаштувати тварин, що наразі перебувають під опікою підприємства. Про це йдеться в повідомленні ЛКП на сторінці у Facebook.

«Ви мріяли у дитинстві про домашнього улюбленця? І досі мрієте? Тоді ваш пункт призначення на сьогодні – це ЛКП "Лев", що у Львові на вул. Промисловій, 56. Чудові, красиві, розумні та соціалізовані собаки та коти чекають на вас. Адже вони також мріють про свою людину! Працюємо без вихідних з 8:00 до 20:00, чекаємо вас у гості!»– йдеться у повідомленні.

Tvoemisto.tv пропонує ближче познайомитися з підопічними комунального підприємства.

Це красуня Еллі. Метис фокстер’єра. Енергійна молода собачка, підійде на прилаштування у квартиру. Чудово знає повідок, соціалізована та любить лащитись.

Маркіза. Киця Маркіза молоденька, віком до одного року. Соціалізована, муркотунка та дуже лагідна.

Сіріус. Ще один суперохоронець та друг, що чекає на прилаштування. Цей чорнявий кудлатий красень активний, молодий, гавкучий.

Скаллі. Метис фокстер’єра. Молода та енергійна, соціалізована собака-друг. Добре гуляє на повідку, може проживати в квартирі. Підійде на прилаштування у сім’ю з дітьми, які люблять тварин.

Стілла. Собака зрілого віку, дружня та неагресивна, хоча вона – метис стаффордширського тер'єра. Має куповані вушка. Очевидно, була домашньою та квартирною собакою. Як опинилась на вулиці – невідомо. Добре гуляє на повідку, шукає найдбайливіші руки!

Трал. Метис німецької вівчарки. Чудовий кудлатий красунчик. Наразі трішки лякливий, але любить контактувати з людиною. Молодий та активний. Стане чудовим охоронцем та другом!

Нік. Цей красунчик – справжній охоронець. Гавкучий, пильний, піддається навчанню. Чудовий відданий друг для своїх майбутніх господарів.

Норберт. Котик, який потрапив до нас у важкому стані з двома зламаними лапками. Наш ортопед Ярослав Гримак зробив йому успішну операцію. Тепер Норберт потребує домашньої реабілітації в люблячій сім’ї.

Розалія. Ця красуня-лабрадор досі у нас! Вона середнього віку. Як така розумниця стала безпритульною, невідомо. Коли її знайшли, на тварині не було жодних розпізнавальних елементів: ні ошийника, ні жетона, ні чіпа, але наш кінолог виявив у неї навики, які вона з радістю демонструє – собака знає деякі команди.

Бусінка. Неймовірна красуня-білявка. Трішки ляклива, але при постійному контакті з людиною стане чудовим другом і навіть охоронцем.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!