Розвідка пояснила, чи безпечно Зеленському, Гутеррешу та Ердогану зустрічатися у Львові

3680 0
Розвідка готується до будь-яких сценаріїв візиту іноземних лідерів.
Фото: ВВС

Фото: ВВС

Сьогодні, 18 серпня, президент Володимир Зеленський зустрінеться у Львові з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом та генсеком ООН Антоніо Гутеррешем. Представник пресслужби ГУР Андрій Юсов сказав, що Україна робить усі необхідні заходи безпеки для того, щоб зустріч відбулась. Про це повідомляє 24 канал.

«Усі необхідні заходи безпеки Україна безумовно робить. І ми знаємо приклади, коли представники, зокрема ООН, були в Україні й саме під ці дати росія робила певні провокації, обстріли і повітряні удари», – сказав він.

Читайте також: До Львова сьогодні прибуде президент України Зеленський та глава Туреччини Ердоган

Він зауважив, що світ бачить, з ким ми маємо справу і підтримує Україну. Зокрема робоче посольство в Києві та міжнародні делегації, які відвідують наші міста, це демонструють. Представник переконаний, що президент Туреччини та очільники ООН, які приїдуть до Львова, показують своїм візитом, що вони разом з Україною і не бояться ударів росії. При цьому розвідка готується до будь-яких сценаріїв візиту іноземних лідерів.

«Що стосується дій росії, то ми маємо бути готові до різноманітних сценаріїв. Враховуючи те, з ким ми маємо справу», – додав він.

Читайте також: До Львова прибув генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш

Нагадаємо, що сьогодні під час зустрічі президенти обговорять всі рівні стратегічного партнерства України та Туреччини. Натомість на зустрічі з генсеком ООН сторони обговорять кроки, які можуть дозволити «припинити війну дипломатичним шляхом». Крім цього, Зеленський, Гутерреш та Ердоган мають обговорити посилення механізму експорту українського зерна на глобальний ринок.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!