Чи планують підвищити тариф на світло взимку для українців

492 0
До кінця опалювального сезону комунальні платежі залишаться без змін.
ФОТО УМОВНЕ / UNSPLASH

ФОТО УМОВНЕ / UNSPLASH

Тариф на електроенергію для населення не підвищуватимуть. Він залишиться на рівні 2,64 грн за кВт⋅год. Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Продовжуємо підтримувати українські сім'ї та зберігаємо пільговий тариф на електроенергію для населення», – повідомив він.

Читайте також: У «Львівобленерго» дали низку порад раціонального використання електроенергії вдома

За його словами, тариф на електроенергію в Україні залишається на рівні – 2 гривні 64 копійки за кВт⋅год. 

Шмигаль також зазначив, що наразі в Україні немає відключень електроенергії та не планується. Він наголосив, що українські енергетики докладають усіх зусиль для забезпечення населення електроенергією, попри постійні атаки російських військ.

«Попри на постійні атаки, які тривають і цієї зими, ракетами й «шахедами» на об'єкти української енергетики, особливо на Сході України, у наших домівках є світло, і це насамперед заслуга наших енергетиків», – сказав Шмигаль.

Нагадаємо, раніше в «Укренерго» повідомляли, що незважаючи на погодні умови, енергетики наразі не планують застосовувати графіки відключення світла для українців.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!