Чи позбулись російських власників «Мармеладний кіт» та доставка суші у Львові

4295 0
«Мармеладний кіт» продовжує вести свою діяльність в росії, а кінцевим бенефіціаром «Sushi Master» є росіянин.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Кінцева бенефіціарка мережі «Sushi Master» і магазинів з цукерками «Мармеладний кіт», що працюють у Львові, пов’язана з росіянами. Йдеться про Ганну Островську, яка ще торік мала всього 5% у ТОВ «Мармеладний кіт». Першим це зауважив ресторанний експерт Всеволод Поліщук.

Tvoemisto.tv також перевірило дані аналітичної системи YouControl і з'ясувало, що торік бенефіціарними власниками ТОВ «Мармеладний кіт» були троє громадян росії –  Максим Коротков з москви, Микита Касьянов з московської області і Олексій Павлов з краснодара. Зараз – киянка Ганна Островська, яка внесла до статутного фонду всього 500 грн.

Читайте також: У Львові понад 340 бізнесів належать росіянам

«Загуглив Youcontrol + Мармеладний кіт і не побачив жодного російського бенефіціара. Якщо рік тому у цьому пункті значилися Коротков та Касьянов із москви та Павлов із сочі, зараз бенефіціаркою позначена Островська Ганна Наілівна, що мешкає у Києві. Цілих 500 гривень внесла Ганна Наілівна до статутного фонду, тож тепер у «Мармеладному коті» формально жодних росіян», – написав Всеволод Поліщук.

Читайте також: Російський бізнес у Львові та області. У кого можуть вилучити майно 

Крім того, Ганна Островська, кінцева бенефіціарка «Мармеладного кота», є керівницею організації «ТОВ Суши Мастер Україна», кінцевими бенефіціарами якої досі є росіянин Олексій Павлов, раніше він мав частку у ТОВ «Мармеладний кіт», а також Алекс Яновський, громадянин США.

Також зазначимо, що «Мармеладний кіт» продовжує вести свою діяльність у росіїЗі сторінки бренду в Instagram видно, що у рф працює 17 магазинів, торік було 16.

Для довідки

ТОВ «Мармеладний кіт» зареєстроване у Києві у 2020 році. У центрі Львова працює три крамниці із солодощами під брендом «Мармеладний кіт» – на проспекті Свободи, 41, на пл. Ринок, 43 та на вул. Галицькій, 9. Також магазини є у Сербії, Естонії, Румунії, Словаччині та Польщі.

ТОВ «Суши мастер Україна» займається ресторанним бізнесом, зокрема послугами мобільного харчування, тобто доставкою суші. Зареєстрована вона у Києві у 2016 році. Sushi Master позиціонує себе як міжнародну мережу японської та паназіатської кухні у форматі Fast Casual та Take Away. У Львові вони працюють за адресою вулиця Зелена, 176, на просп. Чорновола, вул. Володимира Великого, 58, та на вул. Широкій, 87. Sushi Master також працюють у низці інших міст України.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!