Чим дивуватимуть львівські театри у червні. Афіші вистав

1421 0
Tvoemisto.tv зібрало добірку репертуарів львівських театрів у червні.
Умовне фото

Умовне фото

Львівський академічний театр «Воскресіння» (вул. Генерала Григоренка, 5)

У червні Львівський академічний театр «Воскресіння» покаже глядачам кілька вистав зі свого репертуару. Квитки на вистави можна придбати у касі театру або на сайті.

Театр Леся Курбаса (вул. Леся Курбаса, 3)

У червні у театрі Леся Курбаса відбудеться низка подій. Зокрема, чудний глум за філософськими текстами Григорія Сковороди «Благодарний Еродій», тренінг акторської імпровізації за п’єсою Еріка Емманнуєля Шмітта «Амнезія, або Маленькі подружні злочини», три коляди про кохання та життя за п’єсою Лесі Українки  «Лісова пісня», тощо.  Квитки можна придбати онлайн за посиланням під кожною виставою та в касі театру (каса працює в дні вистав, з 15:00 по 17:00)

У випадку повітряної тривоги під час вистави дійство змушені будуть зупинити і запросити всіх присутніх в укриття. Якщо тривоги триватиме менше, ніж 40 хв, показ вистави продовжать, якщо довше 40 хв – скасують, а квитки будуть дійсні на наступну дату. 

Перший театр (вул. Гнатюка, 11)

У першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва попри його назву можна знайти вистави і для дітей дошкільного віку, і для дорослих. В останні роки театр відкрив свою сцену для режисерських експериментів із сучасною українською та зарубіжною драматургією, дитячою драматургією, відкрив не лише сцену, а й простір під сценою і малу сцену, де також відбуваються вистави. Квитки можна придбати за посиланням.

 «І люди, і ляльки» (вул. Фредра, 6)

У червні театр пропонує своїм глядачам такі події:

 

Львівський академічний театр ляльок (пл. Данила Галицького, 1)

Театр ляльок продовжує свій театральний сезон і запрошує глядачів на низку вистав. Придбати квитки можна за посиланням.

Слово і голос (вул. Городоцька, 38)

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!