Україна

Чим ворог атакував Україну цієї ночі та які області постраждали

862 0
рф атакувала безпілотниками та балістичними ракетами.
ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

ФОТО: ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У ніч на 11 грудня окупанти атакували Україну безпілотниками типу «Shahed» із окупованого Криму, райони пусків – Чауда, Бельбек. Усього зафіксовано пуски 18 ударних БпЛА «Shahed-136/131». Про це повідомили у Повітряних Силах.

Усі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною в зоні відповідальності повітряного командування «Південь». Більшість – на Миколаївщині. Успішно відпрацювали зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України. 

Читайте також: Зеленський посмертно нагородив захисника зі Львівщини

Близько 4 ранку 11 грудня російські окупанти також вдарили по Київщині вісьмома балістичними ракетами. Удар було завдано з північного напрямку, попередньо – із Брянської області рф. Усі вісім цілей було знищено зенітними ракетними підрозділами повітряного командування «Центр».

Нагадаємо, львівська бізнес-школа УКУ оголосила збір на 10 ОГШБ 109 батальйон. Організатори благодійної акції планують зібрати кошти на дрони.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!