Cвято наближається: у Львів привезли головну ялинку

2440 0
Учора, 12-го грудня, дерево почали встановлювати на площі перед Оперним театром. Прикрашатимуть його упродовж тижня, а урочисте відкриття новорічної ялинки відбудеться 18-го грудня.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Цього року дерево висотою близько 20 м привезли з Дрогобицького району. У цілому, ялинка, транспортування, монтаж, облаштування, прикрашання та охорона коштуватимуть місту близько 116 тис грн.

«Сьогодні, 13-го грудня, дерево доповнюватимуть гілками, а прикрашати розпочнуть у четвер», – повідомили в ефірі ТРК «Львівська хвиля».

Читайте також: Що пропонує цьогоріч різдвяний ярмарок у Львові: асортимент і ціни. Репортаж

Головна ялинка у 2015 році. Фото: gazeta.lviv

До слова, родзинкою цьогорічної ялинки буде оновлена святкова ілюмінація, яка гармонійно компонуватиме з вуличним освітленням. Іграшки використають минулорічні, у тому числі – виготовлені яворівськими майстрами, а також дерев’яні, виготовлені учнями мистецьких шкіл Львова.

Зазначимо, що за опитуванням медіа-хабу Tvoemisto.tv більшість львів’ян (1 900 з 2 600 учасників) хочуть бачити на площі перед Оперним театром штучну ялинку.   

Опублікувала Людмила Рубцова

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!