Львівщину засипає снігом. Де водіям вантажівок перечекати негоду

7089 0
У найближчі дні синоптики прогнозують погіршення погоди.
Фото умовне, nokiantyres

Фото умовне, nokiantyres

Синоптики прогнозують погіршення погоди на Львівщині у найближчі дні. В області вже діють стоянки та місця відстою для вантажівок та іншого великогобаритного транспорту. Про це інформують у пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації. 

«Дорожники області працюють щоденно та продовжують очищати траси та обробляти дорожнє покриття протиожеледними матеріалами для ліквідації зимової слизькості», – йдеться у повідомленні.

Додають, що для очищення автошляхів області в дорожніх службах готовими є 270 одиниць снігоочисної техніки. Сьогодні зранку, 28 листопада, дороги розчищали більше 40 одиниць спецтранспорту.

Водіям вантажівок рекомендують користуватися спеціальним стоянками, увесь перелік можна подивитися за посиланням. Місця відстою розташовані на трасах Київ-Чоп, Східний підʼїзд до Львова, Тернопіль-Львів-Рава-Руська, Львів-Краковець, Західний обʼїзд Львова, Львів-Шегині, Стрий-Умань, Дніпро-Ізарине, Мукачеве-Івано-Франківськ-Львів, Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці, Львів-Самбір-Ужгород, Львів-Радехів-Луцьк, Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква.

Водночас, синоптики попереджають про погіршення погодних умов у найближчі дні. Впродовж 28-29 листопада на дорогах усієї області ожеледиця, вдень місцями значний сніг та налипання мокрого снігу.

Читайте також: На вулицях Львова затори. Де найбільш ускладнений рух

Допомогу пропонує також Патрульна поліція Львівської області.

«Нагадуємо, що вразі потреби ви завжди можете звернутися за допомогою до наших патрульних, які несуть службу на дорожніх станціях патрульної поліції», – йдеться у повідомленні.

????

Патрульні чергують на:

  • автодорозі Київ — Чоп 503 км + 100 м, населений пункт Великосілки;
  • автодорозі Київ — Чоп 610 км + 200 м, поблизу міста Стрий;
  • автодорозі Львів — Шегині 10 км + 200 м.

 

Нагадаємо, у вівторок, 28 листопада, у Львові та області на дорогах ожеледиця, подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу. Вдень місцями значний сніг та мокрий сніг. Через це у області І рівень небезпечності, жовтий. Зокрема, прогноз погоди на тиждень можна прочитати за посиланням.

Тетяна Дзяма

________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!