Данілов розповів, де найближчим часом чекати російських ударів

8466 0
У напрямку Донецької, Луганської, Харківської областей збирається велике угруповання військ рф.
Олексій Данілов

Олексій Данілов

ЗСУ готуються до важких боїв з окупантами у напрямку Донецької, Луганської, Харківської областей. Це може статися вже незабаром. Про це в етері українського телебачення 3 квітня 2022 року заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, передає УП. 

«У напрямку Донецької, Луганської, Харківської областей – там збирається велике угруповання військ російської федерації. Зупинятися вони не збираються. Завдання, які ставить путін перед своїми яничарами по знищенню нашої держави, вони нікуди не зникають», – сказав він. 

Данілов каже, що росія буде робити перегрупування. Вони мають бажання на цьому напрямку зробити великі проблеми для наших Збройних сил, тому там зараз очікують запеклі бої.

Він додав, що суспільство і Збройні сили готуються, щоб розбити ворога. 

Зазначимо, що голова Донецької ОДА Павло Кириленко закликав місцевих жителів покинути регіон через загрозу воєнної ескалації.

«Не тільки поблизу лінії розмежування, а й всьому населенню ми наполегливо рекомендуємо (...), щоб вони виїжджали. Усім необхідним транспортом по визначеним маршрутам ми забезпечуємо і чітко вказуємо як, яким шляхом вони будуть їхати. Чим менше буде людей у даному випадку, тим легше буде захищати територію», – сказав Кириленко. 

Кириленко зазначив, що у населених пунках Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка нині неспокійно, ситуація як була гостра, так і лишається, обстріли відбуваються постійно.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!