Данська компанія планує запустити на Львівщині виробництво біокабін та сміттєвих контейнерів

3901 0
Виробництво планують розпочати у листопаді, а продукцію експортувати до Німеччини.
Фото: Scanvogn.com

Фото: Scanvogn.com

Компанія «Он Сайт Компані ЮЕЙ», засновником якої є данський інвестор «Scanvogn», планує розпочати у Городку виробництво біокабін та санітарних контейнерів. Про це повідомляє Городоцька територіальна громада.

Читайте також: У Басівці біля Львова планують забудувати 87 га. У ЛМР заявили про будівельну аферу 

«Компанія «Он Сайт Компані ЮЕЙ», засновником якої є данський інвестор "Scanvogn A/S", планує налагодити у Городку виробництво біокабін та санітарних контейнерів. На зустрічі з керівниками "Scanvogn A/S" Андерсом Хорнебо, ТОВ «Он Сайт Компані ЮЕЙ» Андрієм Сеником та ПП "Тектум-Буд" Володимиром Калапузяком, голова Городоцької громади Володимир Ременяк задекларував готовність до співпраці та сприяння у проходженні процедур дозвільного характеру», – йдеться у повідомленні.

У Городоцькій громаді зазначають, що зі слів Андерса Хорнебо, компанія планує розпочати діяльність у листопаді 2021 року на базі виробничо-складського приміщення ПП «Тектум-Буд».

Готову продукцію експортуватимуть до Німеччини. До виробництва планують залучити від 40 до 100 працівників.

Читайте також: Кохавинська фабрика на Львівщині збудує новий цех за 28 млн євро

Додамо, що власником компанії ПП «Тектум-Буд», на базі якого виготовлятимуть продукцію, за даними платформи Youcontrol, є Володимир Калапузяк, підприємство зареєстроване 13 років тому, основний вид діяльності якого «будівництво житлових і нежитлових будівель».

Компанія «Он Сайт Компані ЮЕЙ» зареєстроване 3 місяці тому у Городку. ТОВ займається виробництвом кузовів для автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів. Засновником є данська компанія «Scanvogn», власником Андерсен Ельзе. Керує компанією у Городку Андрій Сеник.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!