Київ

Дарницьке Управління соцзахисту зроблять інклюзивним

378 0
Там розмістять Центр надання адміністративних послуг, "пункт незламності" та укриття
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

У Києві на завершальній стадії ремонт будівлі Управління соціального захисту населення Дарницької райдержадміністрації. Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Перший поверх відведуть під філію ЦНАПу, яка надаватиме понад 450 послуг. Також там розмістять "пункт незламності" та обладнають будівлю генераторами для безперебійної роботи.

На другому поверсі працюватимуть спеціалісти Управління соціального захисту населення, які також консультуватимуть відвідувачів у ЦНАПі. У підвальному приміщенні вже облаштовують велике укриття, до якого буде цілодобовий доступ населення.

«Користувачі соціальних послуг отримуватимуть їх у сучасному, комфортному та повністю безбар'єрному приміщенні, адже будівля буде обладнана ліфтом та місцями загального користування відповідно до вимог інклюзивності», — запевнила Марина Хонда.

Управління соцзахисту населення Дарницької РДА розташоване на Харківському шосе, 176-Г. Капітальний ремонт будівлі планують завершити до кінця року.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!