Давидів біля Львова закрили на карантин через спалах коронавірусу

38227 0
Із 6:00 30 квітня Давидів закрили на в’їзд та виїзд для приватного транспорту.
Фото: Тарас Грень

Фото: Тарас Грень

Село Давидів, що біля Львова, закрили на карантин через спалах коронавірусу. Про це повідомили у Львівській ОДА.

Епідвогнище на території Давидівської ОТГ виявили 29 квітня. Там підтвердили 20 випадків коронавірусу у восьми епідосередках. Контактних осіб – 140.

Із 6:00 30 квітня Давидів закрили на в’їзд та виїзд для приватного транспорту. Заїхати можна лише місцевим мешканцям. На в’їзді до села встановлюють мобільні блок-пости.

Громадські місця, вулиці та будинки дезінфікуватимуть. До 4 травня місцевим обмежили пересування вулицями. За дотриманням умов посиленого карантину стежитимуть поліцейські та Covid-патрулі.

Малозахищеними, одинокими та тими, хто на самоізоляції опікуватимуться соцслужби. Сільська рада разом із ЛОДА почне тестувати тих, хто перебуває на самоізоляції чи має ознаки хвороби.

Додамо, що село Давидів розташоване у Пустомитівському районі Львівщини приблизно за 15 км від Львова, а населення налічує трохи більше шести тисяч мешканців.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!