DayLook у Львові

3375 0
Tvoemisto.tv продовжує слідкувати за тим, як одягаються люди, що ходять вулицями твого міста. Що надихає їх вранці обирати той чи інший одяг, чи створює він настрій на день? Про це читайте у проекті DayLook у Львові.

ОЛЬГА, 20 РОКІВ, ЛЬВІВ’ЯНКА.

«Я займалась народними танцями досить довго, можливо, це і є моє хобі.

Одяг обираю залежно від погоди, від настрою. Якщо настрій буде поганий, то кольори будуть більш тьмяні. Якщо настрій хороший, то одяг також буде більш яскравий. Ще залежить від погоди. Якщо на вулиці тепліше, то можу одягнути спідничку чи сукню. Якщо на вулиці холодніше, то джинси. Улюблений колір – червоний і  фіолетовий, такі більш літні кольори. Взимку чи восени надаю перевагу білому, коричневому, чорному, більше пастельним тонами. Конкретного стилю одягу не маю, всього потрохи. Мабуть, більше схиляюсь до класичного стилю.

З незвичних речей в гардеробі хіба маю речі куплені закордоном. Останній шопінг в мене був в Польщі. А так, в принципі, купувала деякі речі в Німеччині, Франції. Італії.

Зазвичай купую одяг в KingCrossLeopolis. Зокрема, мені подобається Zara, Stradivarius, Marks&Spencer, Mohito, Oggi. Те, скільки можу витратити на шопінг залежить від речі, яку хочу купити. Якщо річ коштує 100 гривень, то я можу без вагань її купити. В принципі на блузку можу витратити десь до 500 гривень. Однак також можна купувати одяг в інтернет-магазинах, там він набагато дешевший і гарніший. Головне – знати свої параметри. Нещодавно буквально знайшла магазин AliExpres, де багато відомих брендів і дуже низька ціна. У час розпродажу там можна купити сукню за 2-3 євро». 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!