Київ

ДБР проводить обшук у Київраді

739 0
Провадження стосується відрядження до КМВА солдатів, частина із яких паралельно є депутатами Київської міської ради
ФОТО: КМДА

ФОТО: КМДА

У будівлі Київської міської ради проводить обшук Територіальне управління Державного бюро розслідувань. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

«У будівлі Київської міської ради Територіальне управління ДБР проводить обшук. Ухвала слідчого судді Печерського районного суду міста Києва стосується приміщень та кабінетів виключно Київської міської військової адміністрації, а саме провадження стосується відрядження до КМВА солдатів, частина із яких паралельно є депутатами Київської міської ради», – повідомив Бондаренко.

Володимир Бондаренко зауважив, що раніше усі документи, які є в ухвалі на обшук, вже надавалися слідчим безперешкодно.

«Разом із цим, у разі намагання отримати і доступ до кабінетів безпосередньо у Київській міській раді, відеозаписи камер спостереження або інше – будемо звертати увагу, що це ухвалою не передбачено. Звичайно, що сприяти обшуку ми будемо. Проте у рамках процесуальних норм», – заявив Бондаренко.

Він також зауважив, що відеозапис слідчих дій, а також роботу журналістів під час їх проведення правоохоронці заборонили.

Нагадаємо, 27 депутатів Київради боронять державу зі зброєю в руках. 

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

 
«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!