Де купити квитки на матч "Динамо" - "Шахтар" у Львові

6847 0
22 липня «Арена Львів» прийматиме матч «Інтер Суперкубка України-2014» між донецьким клубом «Шахтар» та київський клуб «Динамо». Розпочнеться гра о 21.00 год.

Кубок, за який змагатимуться футболісти, буде виставлено на площі Ринок перед входом у Ратушу, щоб кожен охочий зміг сфотографуватись біля нього, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Квитки на матч у продаж надійшли ще в п’ятницю, 11 липня. Вартість квитків на матч становить від 50 до 300 гривень, залежно від сектора стадіону. Є також квитки з доступом до ресторану стадіону. Вартість страв та напоїв, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: 600-700 грн.

Можна також замовити квитки до скай-боксів стадіону. Вартість страв та напоїв, так само як і паркування на території стадіону, а також одна автоперепустка на два квитки включені до вартості квитка: одне місце у 12-місній ложі – 2100 грн., весь скай-бокс цілком (12 місць) – 25200 грн.

Квитки можна придбати у касах стадіону «Арена Львів», в на сайті та у точках продажу компанії gastroli.ua у Львові. Один покупець має можливість придбати максимум 5 квитків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СЬОГОДНІ ЛЬВІВСЬКОМУ ФУТБОЛУ ВИПОВНЮЄТЬСЯ 120 РОКІВ

Деталі за безкоштовним номером: 0-800-507-577. Щодо колективних замовлень прохання звертатися до Прем’єр-ліги за телефоном: (044) 246-66-60, e-mail: [email protected]


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!