Де можна у Львові купатися на Водохреща. Інтерактивна мапа

5811 0
У інших водоймах купатися буде забронено.
ілюстративне фото: photo-lviv.in.ua

ілюстративне фото: photo-lviv.in.ua

Львівська міська рада визначила три локації, де можна буде зануритися в ополонку на Водохреща. Про це під час брифінгу повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Читайте також: На Водохреща у Львові трамваї курсуватимуть за зміненими маршрутами

Зокрема цього року купатися дозволили у таких водоймах:

  • озеро «Горіховий гай» (вул. Володимира Великого, 16);
  • водойма на вул. Шевченка у Винниках;
  • водойма №1 у Брюховичах на вул. Курортній.


На інших водоймах занурюватися у воду буде заборонено, про що свідчитимуть спеціально встановлені знаки. У Горіховому гаю можна буде купатися з 9:00 до 18:00. Там пройде традиційна купіль на Йордана, а о 12:00 – освячуватимуть воду. Поблизу водойм організують пункти обігріву, роздягальні, гарячий чай та інші зручності.

Крім того, прес-служба ЛОДА повідомляє, що в області будуть облаштовані для пірнання вісім водойм: у Золочеві, Перемишлянах, Червонограді, Верещиці, Старичах, Яворівське озеро, а також озера «Задорожне» і «Глинна Наварія». Перелік усіх локацій можна переглянути на мапі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!