Де на Львівщині є різдвяні ярмарки. Підбірка локацій

1736 0
Tvoemisto.tv зібрало підбірку локацій, де мешканці Львова та області зможуть відчути діх Різдва на традиційних ярмарках.
Фото умовне

Фото умовне

Цьогоріч у центрі Львова вирішили не відкривати різдвяний ярмарок. Тому ;Tvoemisto.tv зібрало підбірку локацій, де мешканці міста та області зможуть відчути діх Різдва на традиційних ярмарках.

Різдвяний ярмарок у !FestRepublic

Різдвяний ярмарок знаходиться у Львові, на вул.. Старознесенській 24-26. Відвідати його можна що вихідних з 14:00 до 21:00. На території працюють фудкорти та сувенірні крамниці. Окрім того, для дітей та дорослих передбачена насичена програма активностей, щоб провести час із цікавістю. Вхід вільний.

Різдвяний ярмарок у центрі Трускавця

Це перший різдвяний ярмарок, що відкрився цьогоріч в Україні. Він розташований у центрі міста Трускавець на Майдані Незалежності. На території ярмарку є резиденція Святого Миколая, ялинка, чимало дерев’яних будиночків з мангал-, та глінтвейн-зонами, з різдвяними сувенірами та смаколиками. Вхід вільний.

Різдвяний ярмарок у Winterville

Ярмарок розташований у м.Винники, на вул. Богдана Хмельницького,9Б. На території є магічні будиночки, ярмарки, атракціони, цікаві перфоменси та активні зимові розваги — катання на сноутюбах і ковзанах. А також для дітей доступна резиденція Святого Миколая. Відвідати різдвяний ярмарок можна щодня з 12:00 до 19:00 до 16 лютого. Вхід коштує 150 грн.

Різдвяний ярмарок у Truskavka Lend

Різдвяний ярмарок розташований у м.Трускавець на вул. Помірецькій. Відвідати локацію можна щодня з 10:00 до 23:00. Тут є святкові інсталяції, мангал-зони, де можна зігрітися гарячими напоями, поїсти бограча, плову, ковбасок чи шашлика. Щодо активностей, то на території ярмарку є ковзанка, сноутюбінг, зіплайн, багато атракціонів та зона дитячих гральних автоматів. Вхід вільний.

Підготувала Ірина Давосир

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!