У Львівській громаді встановили фотопастки, які виявлятимуть «сміттєвих» порушників

775 0
Офіцери громади в онлайн-режимі проводять відео- і фотофіксацію порушень несанкціонованого скидання відходів.
ФОТО: ЛЬВІВCЬКА ГРОМАДА. АГЛОМЕРАЦІЯ

ФОТО: ЛЬВІВCЬКА ГРОМАДА. АГЛОМЕРАЦІЯ

«Сміттєвих» порушників у Львівській громаді фіксуватимуть на фото та відео. Tvoemisto.tv дізналося, де саме у громаді встановили такі фотопастки.

Як у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі ЛМР,  фотопастки встановлені у таких населених пунктах:

  • Рясне-Руське,

  • Рудне,

  • Брюховичі,

  • Лисиничі,

  • Великі Грибовичі,

  • Винники.

У пресслужбі наголосили, що фотопастки можуть переміщувати між населеними пунктами Львівської МТГ, тому прив'язувати їх до конкретних громад не варто.

Нагадаємо, завдяки такому обладнанню офіцери громади зможуть в онлайн-режимі проводити відео- і фотофіксацію порушень несанкціонованого скидання відходів, а відзняті матеріали використовуватимуть для ідентифікації осіб і транспортних засобів. А отже, будуть притягувати порушників до відповідальності.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!