На правах реклами

Де у Львові купити водонагрівач зі встановленням «під ключ»

499 0
Інтернет-магазин пропонує встановлення горизонтальних і вертикальних водонагрівачів, гарантує швидке і якісне виконання робіт.

Водонагрівачі є незамінною технікою для квартир та приватних будинків, адже за допомогою них можна швидко нагріти великий об’єм води. Якщо вам потрібно купити бойлер зі встановленням у Львові, то ви можете звернутись в інтернет-магазин Венкон. Компанія пропонує широкий асортимент водонагрівачів за комфортними цінами, на сайті часто можна зустріти різноманітні акції на товари.

Також клієнти мають можливість замовити встановлення бойлера. Експерти Vencon встановлюють бойлери різних видів, можливе виконання робіт будь-якої складності. Інтернет-магазин пропонує встановлення горизонтальних і вертикальних водонагрівачів, гарантує швидке і якісне виконання робіт. Замовити послугу можна на офіційному сайті магазину, обравши зручну дату і час для проведення монтажу.

Які види водонагрівачів можна придбати у Vencon зі встановленням

Інтернет-магазин Vencon має широкий асортимент водонагрівачів різних видів. В них у наявності є оригінальні товари відомих брендів, наприклад Atlantic, Gorenje, Ariston, Electrolux тощо. Залежно від типу ТЕНу, інтернет-магазин Венкон пропонує 2 види бойлерів:

  1. С сухим ТЕНом. Такі водонагрівачі мають закриту конструкцію, що мінімізує ризик появи корозії та збільшує термін служби приладу. Але вартість таких бойлерів зазвичай доволі висока;
  2. З мокрим ТЕНом. Водонагрівачі такого типу зазвичай швидко нагрівають воду шляхом її прямого контакту з нагрівальним елементом. Також вони мають невисоку ціну. Головним недоліком таких моделей є швидка поява накипу на стінках, через що їх термін служби зазвичай менший.

До вибору водонагрівача слід підходити уважно та враховувати всі особливості моделі. Одним із важливих факторів при виборі бойлера є потужність, адже від цього залежить, наскільки швидко буде нагріватися вода. Для 1-2 осіб буде цілком достатньо водонагрівача потужністю до 1500 Вт. Але якщо у вас велика родина або ви плануєте використовувати більший об’єм води – краще зупинитись на моделях від 2000 Вт. Також інтернет-магазин Vencon пропонує широкий асортимент бойлерів за формою:

  • циліндричні – моделі з традиційною будовою та відмінними технічними параметрами для нагрівання води;
  • водонагрівачі Slim – прилади, що також мають круглий переріз, але дещо зменшеного діаметра, тому вони ідеальні для встановлення у вузьких нішах;
  • прямокутні – високотехнологічні бойлери з акуратним корпусом, що не сильно випирає від стіни та не забирає багато місця;
  • пласкі – компактні рішення для обмеженого простору, завдяки невеликій глибині їх зручно заховати у навісних шафах або встановити між ними.

 

Також в каталозі наявні бойлери різного об’єму – від 5 до 1000 літрів. Ви можете більш детально ознайомитись з усіма представленими в наявності водонагрівачами та купити один з них на офіційному сайті https://vencon.ua/ua/lvov/catalog/bojlery.

Переваги встановлення водонагрівача від інтернет-магазину Vencon

Вирішивши придбати бойлер і одразу замовити його встановлення у Львові  «під ключ» від інтернет-магазину Vencon, ви гарантовано залишитесь задоволені. Компанія пропонує клієнтам велику кількість переваг:

  • швидке виконання робіт, яке в середньому займає приблизно 2 години;
  • чітке дотримання стандартних вимог до монтажу;
  • кваліфіковані спеціалісти з великим досвідом встановлення бойлерів різних видів;
  • можливість виїзду майстрів на будь-який зручний для вас час;
  • використання професійних інструментів та оригінальних деталей;
  • декілька варіантів оплати, в тому числі термінал.

 

Важливою перевагою є надання офіційної гарантії не лише на техніку, а й на послугу її встановлення. Ви можете бути впевнені, що всі роботи будуть виконані належним чином.

Найвигіднішим рішенням буде придбати бойлер у магазині Vencon і відразу замовити послугу встановлення  «під ключ». Компанія має шоурум у Львові, а також онлайн-магазин. Експерти проводять консультації для допомоги у виборі водонагрівачів. Вони можуть підібрати оптимальну модель залежно від ваших потреб і побажань. Замовивши додатково встановлення приладу, ви отримаєте найбільш вигідні умови і гарантовану якість проведених робіт.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!