Де у Львові можна буде купити легальну ялинку. Перелік адрес

2370 0
Інспектуючі служби просять стежити, аби хвойні дерева продавали з усіма дозвільними документами.
Photo by Sven Mieke on Unsplash

Photo by Sven Mieke on Unsplash

У Львові визначили перелік місць для передноворічної роздрібної торгівлі хвойними деревами у період з 18 грудня 2021 року по 6 січня 2022 року. Відповідне рішення сьогодні, 3 грудня, прийняли на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«Ми затвердили майже у всіх районах спеціальні локації. Вони є з року в рік ті самі, тому і мешканці, і ті, хто продають хвойні дерева, вже знають, де вони розміщені. Лише на вул. Чернівецькій ми не пропонуємо цьогоріч продаж ялинок. Якщо залізниця запропонує на території своєї парковки, тоді ми зможемо прийняти окреме рішення», – зазначила директорка департаменту економічного розвитку ЛМР Ірина Кулинич.

Читайте також: Станьте Миколаєм для дітей, стареньких та потребуючих

Вона також звернулась із проханням до всіх інспектуючих служб, аби хвойні дерева продавали з усіма дозвільними документами, а також, аби не було стихійних ринків.

Галицький район

1. вул. Волоська

Залізничний район

1. вул. Патона, 4/1
2. вул. Петлюри, 11 (біля ринку ТзОВ «Любінське сяйво»)
3. вул. Широка – вул. Гніздовського (біля ринку ТзОВ «Ярмарок»)

Личаківський район

1. вул. Солодова, 4 (біля ринку ТзОВ «Дари Львівщини»)
2. вул. Поліська, 2 (біля ринку ТзОВ «Галицьке перехрестя»)

Сихівський район

1. вул. Сихівська, 16а (біля ТзОВ «Замок»)
2. пр. Червоної Калини, 36-40

Франківський район

1. вул. Княгині Ольги, 112 (біля ТзОВ «Провесінь Ю. М. М.»)                                                                                                        2. вул. Наукова, 29а (біля ТзОВ «Фест-Вест» ЛТД)                                                                                                                       3. вул. Володимира Великого, 59в

Шевченківський район

1. вул. Величковського, 8
2. вул. Гайдамацька, 9а (біля ТЦ «Володар»)
3. вул. Гетьмана Мазепи, 11 – вул. Пилипа Орлика (навпроти ринку ТзОВ «Тополя-1»)
4. вул. Грінченка, 4б (біля ринку ПП «Холм»)
5. вул. Миколайчука, 8 (біля ринку ТзОВ «Фірма «Світлиця-3»)
6. вул. Шевченка, 360-364 (біля ринку ФГ «Ярослава»)
7. пр. Чорновола, 67а (біля ринку ТзОВ «Старий лицар» ЛТД).

Нагадаємо, що новорічно-різдвяну ялинку у Львові урочисто відкриють 17 грудня. Під час відкриття ялинки співатиме хорова капела «Дударик». А різдвяну шопку під міської радою, що на пл. Ринок, відкриють 24 грудня. До події залучать гурт «Курбаси». Крім того, до кінця року львів’янам також запрезентують кілька вуличних вистав від міських театрів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!