Де у Львові можна заправити авто без світла і розрахуватись картою

1307 0
Tvoemisto.tv зібрало підбірку АЗК, де можна заправити авто під час блекауту та розрахуватися картою.
Фото умовне

Фото умовне

UPG

Мережа АЗК перейшла на мінімальний рівень енергоспоживання, тому в темну пору заправка майже не освітлюється. Проте UPG забезпечені дизельними генераторами і навіть під час блекауту надають свої послуги. Львів’яни можуть заправити свій автомобіль, підзарядитися та розрахуватися картою.

OKKO

OKKO працює на генераторах. Щодо наявності резервного живлення на заправках поблизу можна дізнатися завдяки чат-боту за посиланням. В АЗК попереджають, що через перебої зі зв’язком можуть виникнути проблеми із розрахунком банківськими картками чи талонами. Відвідувачам радять мати із собою запас готівки.

WOG

АЗК обладнані резервним живленням. Актуальний перелік заправок із генераторами або мапу можна подивитись на офіційному сайті в розділі «Новини» або через застосунок Pride. На WOG можливий безготівковий розрахунок, проте у компанії зазначили, що інколи в мережі бувають збої, що не дозволяє оплатити послуги банківською картою.

Amic

АЗК Amic обладнані генераторами і входять до списку «пунктів незламності», тому на АЗК завжди можна заправити авто під час блекауту та розрахуватись банківською картою. Детальніше про адреси Amic з резервним живленням можна дізнатися за посиланням.

Socar

Усі АЗК компанії обладнані генераторами. Львів'яни можуть безперешкодно заправити своє авто, підзарядити гаджети, отримати доступ до інтернету та поїсти. Зокрема, у Socar додають, що на заправках є можливість зняти готівку.

Ірина Давосир
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!