Де у Львові можна здати теплий одяг. Перелік локацій

1580 0
В місті облаштовані волонтерські центри, де охочі можуть здати або взяти теплий одяг.
Фото умовне

Фото умовне

У Львові облаштували спеціальні локації, де містяни можуть здати або отримати теплий одяг.

Джерело: пресслужба ЛМР у коментарі Tvoemisto.tv

Центр обліку та нічного перебування бездомних

Центр розташований на вулиці Кирилівській, 3А. Чергові є на локаціях цілодобово, тому взяти чи принести одяг можна в будь-який час. Наразі у центрі найбільше бракує теплого чоловічого одягу. Працівники організації просять, щоб львів’яни приносили одяг в охайному стані. Взяти теплі речі можуть усі, хто цього потребує. За детальною інформацією можна звернутися за номером: +38 032 233 14 79.

Волонтерський центр

Організація розташована на вулиці Чупринки, 71. Здати чи взяти теплий одяг можна з понеділка по четвер з 10:00 до 17:00 год. В центрі щодня отримують допомогу люди, які втекли від війни до Львова. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером: +38 050 555 44 61.

Контейнери від «Емаус-оселя»

Спільнота взаємодопомоги «Емаус-оселя»  розташувала по місту спеціальні контейнери для збору одягу, взуття та книг.

Усі охочі можуть долучитися за адресами:

  • Будинок Спільноти та офіс на вул. Івана Франка, 69 з 09:00 до 18:00 год.
  • Осередок підтримки безпритульних людей  ім. Г. Кофоеда на вул. вул. Винниченка, 3 з 10:00 до 19:00 у будні та до 16:00 у вихідні
  • Благодійна крамниця та майстерня добрих справ «Емаус-оселя» на вулиці Угорська, 2 з 10:00 до 18:30 у будні та до 16:00 у вихідні
  • Cоціальний гуртожиток на вул. Угорська, 2

Ірина Давосир

____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!