Де у Львові працює снігоприбиральна техніка. Мапа онлайн

1514 0
Львів'яни можуть відстежувати рух снігоприбиральної техніки у Львові онлайн.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Сьогодні вранці, 7 грудня, у Львові працює з два десятки снігоприбиральної техніки.

Читайте також: Синоптики розповіли, якою буде погода у Львові в перший зимовий місяць

Станом на 10.00 год. у центральній частині Львова та в кількох районах працюють навантажувачі, підмітальна техніка, трактори, піскорозкидувачі.

Згідно з даними системи GPS-моніторингу техніки для прибирання снігу, найбільше техніки зосередили у центрі Львова. Також чимало снігоприбиральних машини є у Франківському та Личаківському районах.

Львів'яни можуть відстежувати рух снігоприбиральної техніки на онлайн-мапі, доступній за посиланням.

Загалом, у режим цілодобового чергування снігоприбиральної техніки комунальні підприємства переведені з 20 листопада. Загалом до роботи готові 137 одиниць комунальної техніки. Щодня на чергуванні є прибиральні машини і піскосії, та обслуговуючий персонал. У наявності є близько 19 тис. м3 протиожеледних матеріалів. До прибирання від снігу будуть залучати приблизно 2100 осіб – це працівники ШРП і тих компаній, які здійснюють ремонт і прибирання вулично-дорожньої мережі, а також працівники наших комунальних управляючих компаній.

Нагадаємо, що минулого року львівські чиновники пробували боротися з ожеледицею з допомогою кавової гущі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!