Де у Львові працює снігоприбиральна техніка. Мапа онлайн

1329 0
Техніка має працювати в посиленому режимі.
фото пресслужба лмр

фото пресслужба лмр

Цієї ночі у Львові працювало 84 одиниці снігоочисної техніки, використали 385 куб. метрів піскосуміші та 98,5 тонн солі. Упродовж дня, як запевняють у міськраді Львова, комунальники працюватимуть у посиленому режимі.

Із самого ранку почали працювати мотоблоки для того, щоб очистити тротуари, працювали тракторці. Як повідомляє заступниця міського голови з питань житлового-комунального господарства Ірина Маруняк, до 13 години вдень працюватимуть підмітальні тракторці та підмітальна техніка, щоб максимально прибрати хідники і вулиці.

Читайте також: Львів'яни можуть стежити, як працює снігоприбиральна техніка у місті. Фото, відео

Завдання отримали і керівники районів, і керівники управляючих компаній отримали доручення, зокрема, аби долучити додаткові одиниці техніки для оперативного прибирання внутрішньобудинкових територій, тротуарів біля магістральних вулиць тощо.

Станом на 10:00 у місті працювало 3 самоскиди, 7 навантажувачів, 11 піскорозкидувачів, 17 тракторців, 6 навантажувачів. 

Додамо, що цього року для механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі Львова мало бути задіяно 137 одиниць комунальної техніки та 107 одиниць приватної, яку місто взяло в оренду. Відстежувати роботу техніки у Львові можна за онлайн картою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!