Де у Львові сьогодні вакцинуватимуть від Covid. Локації та графік роботи

939 0
Обрати можна будь-який центр вакцинації, зруний за місцем розташування.
Фото: Freepek

Фото: Freepek

Сьогодні, 11 грудня, у Львові працюватимуть кілька тимчасових пунктів вакцинації від коронавірусу. Графік роботи стаціонарних пунктів щеплень у міських поліклініках бажано уточняти. Для вакцинації доступні чотири препарати – Pfizer, AstraZeneca, Coronavac та Moderna. Пункти у суботу та неділю працюватимуть упродовж дня 10:00 по 16:00 год.

Читайте також: Банки почали випускати віртуальні картки для виплати Сovid-тисячі. Як її отримати

Стаціонарні пункти щеплень

Як вакцинуватися? Перед вакцинацією радять проконсультуватися із сімейним лікарем. Потім обрати найближчий Центр вакцинації, прийти з паспортом та ідентифікаційним кодом і отримати щеплення.

Читайте також: Щоб зупинити Covid-19 на Львівщині, потрібно щодня вакцинувати 25 тисяч людей

Які реакції можуть бути на вакцину? Вакцина може викликати незначні побічні реакції: слабкість, підвищену температуру, головний біль, біль у м’язах та суглобах. Однак фахівці радять не хвилюватися, бо це означає, що організм вибудовує захист від хвороби. Якщо відчуваєте дискомфорт, зверніться до сімейного лікаря.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!