Де у Львові здати на утилізацію лампи і батарейки. Перелік локацій

11402 1
У вересні та жовтні львів’яни матимуть змогу здати для утилізації відпрацьовані люмінесцентні лампи та батарейки.
фото: volynpost.com

фото: volynpost.com

У місті триває збір відпрацьованих люмінесцентних ламп та батарейок на базі пересувних екобусів. Оприлюднили графік стоянок еко-буса на вересень-жовтень 2017-го року.

джерело: facebook-сторінка "Поводження з відходами"

Крім того, у різних районах Львова на постійній основі працюють пункти збору батарейок. З повним переліком можна ознайомитися ТУТ.

Читайте також: Куди здати великогабаритну техніку на утилізацію. Перелік локацій у Львові

Додамо, неправильна утилізація холодильників, комп’ютерів, телевізорів тощо також призводить до вивільнення небезпечних речовин у навколишнє середовище, тому їх не можна викидати на смітник загального користування. У місті працює 2 пункти прийому, куди львів’яни можуть здати великогабаритну техніку та електронні відходи.


Читайте також:
31 Серпня, 2017 18:40
Володимир А чому не можна організувати постійні пункти збору цих ламп? Наприклад "Епіцентр", "Нова лінія" і інші великі продавці цієї продукції!!! Щоб я зібрав весь цей непотріб (який назбирався за всі роки) і спокійно заніс тоді , коли мені зручно! Адже пересувні пункти працюють в робочий час і не завжди зручно скористатись послугами. Окрім того для населення це має бути ціла "операція" по здачі використаних ламп!)
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!