Де у Львові можна зустріти святого Миколая попри карантин. Локації, ціни

4870 0
Перша резиденція святого Миколая відкриється 10 грудня.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

У Львові до дня святого Миколая працюватимуть три резиденції, де діти можуть побачитись із святим та отримати від нього подарунки. Через епідемію, карантинні обмеження, кількість резиденцій цього року менша, ніж торік. Таємна майстерня святого Миколая, яка кілька років поспіль працювала у Палаці мистецтв на вулиці Коперника, дещо змінила свій формат. Вони приймають запрошення, Миколай із ангеликом може привітати малюка зі святом вдома. Вартість зустрічей різна, від 100 грн і до 700 грн.

Читайте також: Львів’ян запрошують стати помічником святого Миколая

Головна офіційна резиденція святого Миколая

Так, з 10 по 20 грудня у Львові працюватиме Головна офіційна резиденція святого Миколая на вул. Старознесенській, 70, на території Kavalier Boutique Hotel. Резиденція працюватиме щодня 10:00 до 20:00. Зустріч із Миколаєм потрібно попередньо забронювати за номером 093 884 57 07.

Фото: Kavalier Boutique Hotel

Вартість квитка у будні з 10:00 до 17:00 становитиме 300 грн. З 17:00 до 20:00 – 350 грн. У вихідні – 350 грн, і у вечірній час – 400 грн з людини. Із дитиною, яка нижча за 120 см, один дорослий може пройти безкоштовно.

Зустріч із Миколаєм триває 15 хвилин. Дитина отримає подарунок. Це може бути пряник, олівці чи розмальовка. У ресторані готелю малюків пригощатимуть какао.

«Кожна зустріч триває 15 хвилин, після неї провітрюємо приміщення, дезінфікуємо поверхні. Миколай у масці. Є контроль температури, на територію готелю з температурою не зайдете», – повідомляють організатори.

Оселя Миколая Чудотворця

У Митрополичих садах 18 – 19 грудня працюватиме Оселя Миколая Чудотворця, де можна зустрітись із Миколаєм, а також взяти участь у квест-виставі та поласувати какао із маршмелоу.

Також організатори обіцяють фото на з Чудотворцем на пам’ять. Святкове дійство розпочинатиметься у такі години: 16:00, 17:00, 18:00. Вартість квитка 300 гривень за дитину і 50 за дорослого. Для екскурсії обов’язкова попередня реєстрація за номером 097 702 77 17. Також за цим номером можна звертатись за додатковими деталями.

Резиденція Миколая у Центрі Довженка

18 грудня резиденція святого Миколая відкриється на Сихові, у Центрі Довженка. Тут діти зможуть отримати у подарунок книжку від видавництва «Основи» чи «Старого Лева» та солодощі. Організатори кажуть, що наразі невідома точна вартість квитка, але вона буде у межах сотні гривень, за дитину у супроводі дорослого. У ціну входить зустріч і подарунок – це щось солоденьке і книжка.

Резиденція працюватиме із 14:00 по 19:00. Зустріч із чудотворцем триватиме 10 хвилин. На кожному квитку буде вказана година, їх, до речі, можна придбати заздалегідь на kasa.in.ua, або на Фейсбук сторінці Центрі Довженка.

Привітання Миколая вдома

Організатори Таємної майстерні святого Миколая, яка традиційно відбувалася у Палаці мистецтв на вулиці Коперника, цього року організовують зустрічі із Миколаєм в іншому форматі.

Миколая можна закликати додому. Вартість привітання 700 гривень. За деталями і бронюванням потрібно телефонувати за номером 0636488686.

Миколай з ангеликом зможе прийти 17 – 18 грудня. Вітання триватиме 15 хвилин. У вартість також входить подарунок-сюрприз від Миколая – це книжка чи розмальовка, солодощі.

«Батьки можуть декілька слів сказати про дитину, щоб Миколай справив враження, передати лист, який писала дитина і подарунок, що вони приготували. У сім’ї може бути кілька дітей, вартість не зміниться», – кажуть організатори.

Читайте також: Коли школярі Львова та області підуть на зимові канікули

Додамо, що усі організатори наголошують на дотриманні протиепідемічних заходів, зокрема відвідувачів просять обов'язково одягати маски, дотримуватись дистанції. 

Вікторія Савіцька



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!