Де зупинятимуться трамваї після реконструкції Двірцевої. Візуалізація

15944 1
Проектанти обіцяють, що мешканці та гості Львова далеко з валізами не ходитимуть.
Візуалізація: ЛМР

Візуалізація: ЛМР

Після реконструкції площі Двірцевої у Львові кінцева зупинка трамваїв розташовуватиметься усього за 30 метрів від головного входу у вокзал. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Зараз найближча трамвайна зупинка на початку вулиці Чернівецької, що веде до вокзалу, розташована на відстані майже 140 м від входу в будівлю. Оскільки мешканцям і гостям Львова часто незручно долати таку відстань з багажем, зупинку перенесуть.

Також проект реконструкції площі перед головним залізничним вокзалом Львова передбачає облаштування нового диспетчерського пункту для відпочинку водіїв електротранспорту, що буде одразу біля зупинки. На площі облаштують і додаткові трамвайні колії, де може стояти трамвай на час відпочинку водія.

Читайте також: Як зміниться площа Двірцева у Львові. 7 фактів. Візуалізація

Зупинки ж для пасажирів обладнають павільйонами та електронними табло, а висота платформ зупинок становитиме не більше 25 см.

Окрім того, на площі Двірцевій збудують нову контактну мережу та встановлять сучасні автоматизовні трамвайні стрілочні переводи європейської якості.

Водночас колії на вул. Чернівецькій, які реконструювали два роки тому, залишаться без змін.

Нагадаємо, 13 травня вулицю Чернівецьку перекриють для руху трамваїв для проведення наступного етапу ремонтних робіт. Відтак кінцева зупинка трамвайних маршрутів № 1, № 4, № 6 та № 9 із залізничного вокзалу буде переміщена до ТРЦ «Скриня», де на вулиці Городоцькій облаштують тимчасові зупинки.

Візуалізація: ЛМР


Читайте також:
4 Травня, 2019 16:03
Степан І так машини будуть ставити, як намальовано?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!