Декана львівського університету внутрішніх справ відсторонили від роботи

34398 0
Декана відсторонили після самогубства курсанта 2 курсу.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У понеділок, 20 березня, декана факультету №3 Львівського державного університету внутрішніх справ Степана Гнатюка відсторонили від виконання службових обов’язків на час проведення службового розслідування. Воно стосується смерті курсанта другого курсу. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі університету.

«Декана відсторонили від виконання службових обов’язків задля забезпечення обʼєктивності на час проведення службового розслідування», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Львові правоохоронці зʼясовують обставини смерті курсанта 2 курсу, що був студентом Львівського державного університету внутрішніх справ. 19 березня у соціальних мережах зʼявилося повідомлення про те, що хлопець скоїв самогубство під час добового наряду. Співчуття з приводу його смерті опублікували на сайті вишу. Крім того, за фактом смерті курсанта проводять службове розслідування.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!