Керівництво прокуратури Львівської області: що заробили та придбали у 2022 році

2224 0
Йдеться про керівника Львівської обласної прокуратури та трьох його заступників.
Фото: WikiMapia

Фото: WikiMapia

Керівництво Львівської обласної прокуратури подало свої декларації за 2022 рік – йдеться про Геннадія Демченка, який її і очолює, його першого заступника Олександра Таргонія та заступників Миколу Друзюка і Олексія Уманця. 

Зазначимо, що усі вказані особи, окрім Миколи Друзюка, були призначені лише у 2023 році, а до того мали посади у інших областях. 

Доходи керівництва прокуратури:

  • Генадій Демченко – 2 432 026 грн 

  • Микола Друзюк – 2 411 921 грн 

  • Олексій Уманець – 1 674 674 

  • Олександр Таргоній – 1 592 034 грн 

Грошові активи декларантів:

  • Олександр Таргоній – 3 691 562 грн

  • Генадій Демченко – 3 636 352 грн

  • Микола Друзюк – 1 915 463 грн 

  • Олексій Уманець – 1 160 000 грн (отримав подарунок у грошовій формі у розмірі 300 тис. грн) 

Також додамо, що у декларації Олексія Уманця вказано, що за 2022 рік він отримав грошовий подарунок від Людмили Струтинської – 300 тис. гривень. Також у розділі доходів вказана певна спадщина, проте який її розмір – невідомо.

Читайте також: Найбагатші депутати Львівської міської ради

Що ж до придбаних речей, то у лютому 2022 року дружина Олександра Таргонія придбала Tesla Model 3 2018 року за 970 тис. грн. У тому ж місяці Микола Друзюк набув у власність земельну ділянку у Хоросно за 256 тис. грн. Також Олексій Уманець у вересні придбав автівку Toyota Rav4 2020 року за 1 млн 117 тис. грн. Його ж дружина у липні набула прав власності на квартиру та паркомісце у Одесі, а також на земельну ділянку на Одещині. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv також розглядало декларації керівників судів на Львівщині. Ознайомитись із ними ви можете за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!