У «Львівобленерго» спростували інформацію про день без відключень світла

5319 0
Такі зміни планували застосувати 31 січня.
Умовне фото

Умовне фото

У «Львівобленерго» спростували інформацію, яка була розповсюджена 24 січня, щодо дня без відключень електроенергії у місті та області. Раніше «Укренерго» планувало застосувати таке 31 січня, однак потім скасувало. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

«В «Укренерго» планували надати мешканцям Львівщини світло упродовж доби, але такий день вже скасували», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові та області впровадили спеціальний графік відключення світла. Що це означає

Зазначимо, 24 січня деякі ЗМІ повідомляли, що, за інформацією «Львівобленерго», упродовж доби 31 січня на Львівщині не застосовуватимуть графіки вимкнення електроенергії. Система повинна була працювати у звичному режимі, а енергетики мали провести заміри максимального споживання електроенергії в області.

Нагадаємо, що «Львівобленерго» радить звіряти групу відключень, до якої належить будинок, із реальними вимкненнями електроенергії. Може бути помилка у самому списку від обленерго, тому його потрібно спершу перевірити на практиці. Загалом ліміт формується та застосовується у випадку, коли споживання є більшим, ніж можливості виробляти та доставляти електроенергію. При будь-якому перевищенні ліміту енергетики змушені застосовувати графіки відключень. Які графіки діють наразі у Львові, можна переглянути тут.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!