Київ

Депутатка Ар'єва заперечує, що була під наркотиками в момент ДТП

2703 0
Ар'єва вбачає у ситуації сплановану УПЦ МП дискредитацією.
Ярина Ар

Ярина Ар'єва / Facebook

Депутатка Київради Ярина Ар'єва, яка вчинила ДТП з тяжкими наслідками заперечує звинувачення прокуратури у частині про наркотичне сп'яніння. Відповідний допис розмістила депутатка у Facebook.
 
Арʼєва розповіла, що ДТП відбулось під час блекауту – постраждала жінка вийшла на дорогу без сітловідбивальних елементів, тому дівчина не встигла зреагувати.
 
«Добре, що їхала з дозволеною швидкістю, що показала експертиза. Моя родина одразу почала допомагати цій жінці з лікуванням, чому є всі підтвердження. Мені дуже шкода і я, як водій, визнаю свою провину. І ми зараз з представниками постраждалої жінки завершуємо перемовини щодо цієї справи», – наголосила дівчина.
 
Також вона відкидає звинувачення наявного наркотичного сп’яніння під час аваріївисунуті столичною прокуратурою.
 
«Я не вживала ніяких наркотиків! Експертиза, зроблена після ДТП нічого не виявила і в мене навіть не забрали водійські права... я категорично спростовую, що вживала наркотики», – каже Ар'єва та додає, що весь час співпрацювала зі слідством та продовжуватиме виконувати свої процесуальні обов’язки, однак вбачає дивним, що експертиза зі слідами наркотиків раптом випливла через пів року.
 
У дописі депутатка називає цю ситуацію «спланованою дискредитацією моспатріархату, який має великий вплив на правоохоронні органи». Ар'єва називає такі атаки наслідком своєї активної участі в акціях проти УПЦ МП біля Лаври.
 
Нагадаємо, суд обрав дівчині запобіжний захід у вигляді домашнього арешту у період часу з 20:00 до 06:00 строком на 2 місяці. Зазначається, що прокуратура буде його оскаржувати.
 
Додамо, Ярина Ар'єва народилась 8 серпня 2000 року, є дочкою депутата Верховної Ради Володимира Ар'єва та журналістки телеканалу «Прямий» Наталки Фіцич. Депутаткою Київради Ар'єва стала у 2020 році. У 2021 році дівчина закінчила магістратуру в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка. 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!