Київ

Депутатка Київради від ОПЗЖ Олена Букало склала мандат

949 0
Рішення підтримали 78 депутатів, ще один депутат голосував проти.
Фото: Facebook/Олена Букало

Фото: Facebook/Олена Букало

Депутатка Київради від ОПЗЖ Олена Букало подала заяву про складання депутатських повноважень. Про це повідомив секретар Київради Володимир Бондаренко під час засідання 18 травня.

Він оголосив, що 11 травня 2023 року в Київраді зареєстровано заяву депутатки Олени Букало про складання депутатських повноважень  і поставив питання про дострокове припинення її повноважень на голосування.

Рішення підтримали 78 депутатів, ще один депутат голосував проти.

Директорка будівельної компанії К.А.Н.Інвестбуд Гарант Олена Букало була обрана до Київради за списками партії ОПЗЖ. Вона обіймала посау першої заступниця голови комісії з питань ЖКГ та енергетики.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!