Київ

Стартували роботи з облаштування скверу замість МАФів на Героїв Дніпра у Києві

1017 0
Роботи планують завершити до літа.
Фото: Мирослава Смірнова / проєкт скверу поблизу станції метро «Героїв Дніпра»

Фото: Мирослава Смірнова / проєкт скверу поблизу станції метро «Героїв Дніпра»

Депутатка міської ради Мирослава Смірнова заявила про початок реалізації проєкту з облаштування скверу біля станції метро «Героїв Дніпра». Про це вона написала у Facebook.

«Стартує проєкт, який ми анонсували на початку року. Підрядник визначений», - зазначила вона.

За словами Смірнової, також розпочалася співпраця з департаментом транспорту, відбудеться заміна трамвайних колій.

«Вирішуємо питання громадської вбиральні. Вона має бути зручною і сучасною. Щодо магазинів навколо, цим питанням теж займаємося. Плануємо, щоб усі фасади були однаковими, мінімалістичними і відповідали стилістиці скверу», - додала вона.

Роботи планують завершити до червня.

Нагадаємо, у лютому було презентовано візуалізацію скверу біля станції «Героїв Дніпра».  Концепцію розробили спільно з «Київзеленбудом». Парк мають створити замість будівництва торгово-розважального центру. 

14 листопада 2022 року в Київраді було зареєстровано проєкт рішення про створення скверу площею 0,2279 га на просп. Оболонському, 49-М – біля входу до ТЦ «Оазис».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!