Депутатку Дрогобицької міськради затримали на хабарі 80 тис. грн

2116 0
Депутатку затримали на гарячому, коли вона отримувала гроші в приміщенні громадської організації.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Депутатку Дрогобицької міськради затримали на хабарі 80 тис. грн. Про це повідомила головна прокурорка Львівщини Ірина Діденко.

За її інформацією депутатка керує земельною комісією. За 80 тис. грн вона обіцяла «посприяти» в усіх необхідних дозволах для отримання землі у власність, зокрема на комісії, яку очолює, у архітектора та під час голосування на сесії депутатами.

Йдеться про 0,1 га землі на території Дрогобича, призначеної для садівництва. Депутатку затримали на гарячому, коли вона отримувала гроші в приміщенні громадської організації.

Як повідомили у поліції, за фактом хабаря відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Якщо її провину доведуть, депутатці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Як вказано на сайті Дрогобицької міської ради, земельну комісію там очолює Ірина Дзюрах.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!