Депутатку Львівської облради таки позбавили мандату

2514 0
26 жовтня під час сесійного засідання для ухвалення рішення не вистачило голосів.
Фото: Ольга Березюк

Фото: Ольга Березюк

У четвер, 28 грудня, під час сесійного засідання підтримали рішення про дострокове припинення повноважень депутатки Львівської облради Ольги Березюк. «За» проголосували 48 депутатів.

Раніше повідомлялось, що депутатка Львівської обласної ради від «Європейської солідарності» Ольга Березюк вирішила скласти повноваження через проблеми зі здоров’ям. Однак 26 жовтня під час сесійного засідання депутати розглянули її заяву, але для ухвалення рішення не вистачило голосів. 

Читайте також: Львівські нардепи потрапили під російські санкції

Зазначимо, Ольга Березюк з 2020 року була депутаткою Львівської облради від «Європейської солідарності». З 2016 по 2018 рік вона керувала відділом комунікації з громадськістю та управління інформаційної політики Львівської ОДА. Також працювала на ТРК «Львів».

Нагадаємо, нещодавно депутатку Львівської обласної ради від партії «Голос» Іванну Герус позбавили депутатського мандата.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!