Україна

Депутату, який підірвав гранати на засіданні, оголосили підозру

987 0
Від підриву гранат під час засідання сесії сільради постраждало 23 людини
Умовне фото

Умовне фото

Депутата Сергія Батрина затримали, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора.

Керівник Закарпатської обласної прокуратури повідомив про підозру депутату Керецьківської сільської ради Сергію Батрину за фактом скоєння терористичного акту, що призвело до тяжких наслідків (ч. 2 ст. 258 КК України).

За оновленими даними, від підриву гранат під час засідання сесії сільради у с. Керецьки Хустського району постраждало 23 людини включно із підозрюваним. Це 16 чоловіків і 7 жінок віком від 28 до 68 років. Їх госпіталізували до кількох медзакладів області з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості. У більшості діагностували осколкові поранення.

Підозрюваного депутата затримали. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, що 15 грудня на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!