Депутати ЛОР звільнили першого заступника голови Андрія Білоуса

1808 0
Він працював на посаді першого заступника голови облради з 5 квітня 2017 року.
Фото: Народний контроль

Фото: Народний контроль

Під час позачергового засідання сесії Львівської облради депутати звільнили із посади першого заступника голови ЛОР Андрія Білоуса. За відповідне рішення 44 депутати проголосували сьогодні, 2 жовтня.

Він працював на посаді першого заступника голови облради з 5 квітня 2017 року. Цього ж дня депутати звільнили й іншого заступника – Володимира Гірняка.

Читайте також: «Хто меганеефективно працює – звільнимо». Володимир Гірняк про перевірки обласних закладів

Андрій Білоус працював помічником народного депутата, голови партії «Народний контроль» Дмитра Добродомова. Також він був головним редактором газети «Поступ» та генеральним директором «Львівської газети».

Нагадаємо, раніше ЛОР вже намагалась звільнити заступника Олександра Ганущина. 10 вересня, депутати ЛОР визнали незадовільною роботу заступників голови ЛОР Володимира Гірняка та Андрія Білоуса. За відповідне рішення проголосували 53 і 51 депутат відповідно.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!