На правах реклами

Державний ринок закупівель. Як в Україні працює система електронних торгів

1217 0
Гарантується максимально надійний рівень захисту завдяки двосторонньому шифруванню.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Система електронних торгів є багатофункціональним інструментом для пошуку постачальників і виконавців послуг. Замовниками є держпідприємства та організації. При витраті бюджетних грошей будь-яка закупівля повинна здійснюватися прозоро та з використанням тендерів. Той, хто надасть найбільш низьку ціну зі збереженням якості послуг і товарів, той і стане переможцем.

Безпосередньо процедура торгів здійснюється через «Українську універсальну біржу» (УУБ). Інформація про тендери передається в єдину базу і потрапляє в систему Prozorro, де відбувається фіксація даних. За допомогою УУБ автоматизується рух грошей і регулюється державний ринок закупівель. Вся інформація про співпрацю доступна тут tender.uub.com.ua, де є актуальні тендери і пояснення щодо алгоритмів співпраці. Додаткові дані можна отримати по офіційному запиту.

Можливості та переваги УУБ

Функціонал включає кілька доступних варіантів:

  • організація аукціонів;
  • розміщення тендерів;
  • прийняття участь в аукціонах і торгах.

Учасники отримують цілодобовий доступ до всіх тендерів Prozorro, де чітко прописані умови, бюджет, вимоги до постачальників і багато іншого. Кожен день додається кілька тисяч нових тендерів і можливо один з них стане непоганою можливістю заробити.

Користувачі отримують технічний та юридичний супровід, якщо з яких-небудь ситуацій є питання. Організатори тендерів отримують відгук від декількох десятків тисяч потенційних постачальників. Гарантується вибір кращих цін від тих, хто повністю відповідає поточному українському законодавству.

Технічне оснащення біржі

Одна з переваг УУБ – багатофункціональність в технічному плані. Тому що у користувачів є можливість:

  • збирати аналітику з продажу та закупівель;
  • формувати звіти в розрізі певних показників і характеристик;
  • планувати подачу тендерних пропозицій на конкретну дату;
  • зберігати всі дані в єдиному інформаційному просторі;
  • готувати індивідуальну систему закупівлі.

Гарантується максимально надійний рівень захисту завдяки двосторонньому шифруванню. З будь-яких організаційних і технічних питань слід звертатися в службу підтримки. Досвідчені оператори готові відповісти і в повному обсязі надати найважливішу інформацію за запитом.

Дії здійснюється без додаткової інфраструктури, адже необхідно лише браузер, персональний комп’ютер або ноутбук чи планшет.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!