Десантники 80-ої бригади знищили російську крилату ракету, яка летіла на місто

3993 0
Ракета-убивця летіла в напрямок м. Кропивницького.
Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Фото: 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ

Під час бойового чергування підрозділ ППО влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» знищив російську крилату ракету над селом у Миколаївській області, яка летіла в напрямок м. Кропивницького. Про це повідомили у 80-тій окремій десантно-штурмовій бригаді ДШВ ЗСУ.

Читайте також: Тривога на Львівщині лунала через ракети «Іскандер» з території Білорусі та наліт авіації Росії

«Українські десантники, продовжуючи наступ, не тільки звільняють від окупантів населені пункти на півдні України, але і рятують мирних мешканців від російських вбивць.Навіть страшно уявити, скільки б могло загинути цивільних людей, якби 400 кг тротилу (що несла в собі ракета-вбивця), впала на мирне місто», – йдеться у повідомленні бригади.

 За інформацією Генерального штабу ЗСУ, за 26 днів національного спротиву російські війська втратили близько 15 300 солдатів. Крім того, українські бійці знищили 509 танків та 1 556 бойових броньованих машин.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!